grafisk
assistance

Freelance grafisk design efter behov i din virksomhed

Lad mig varetage din virksomheds marketingsopgaver, så du får bedre tid til at drive din virksomhed, og samtidig stadig være opdateret.

 

Jeg sørger for, at din virksomhed altid står skarpt og opdateret med en vedligeholdt hjemmeside, opdaterede sociale medier og nyhedsbreve – eller hvilke andre marketingsopgaver, der er behov for i netop din virksomhed.

 

Jeg kan hjælpe med markedsføring så som: Visuel identitet, flyers, annoncer, nyhedsbreve, skilte, sociale medier, streamers til biler, hjemmeside opdatering, billeder til sociale medier og tekstforfatning. 

01

Fleksibel arbejdskraft

02

Ingen binding

03

Altid opdateret

04

En grafisk sparringspartner

En grafiker i virksomheden

Ønskes det kommer jeg gerne og arbejder i din virksomhed, de timer, der er behov for. Jeg er bosiddende på Gjøl, og jeg kører gerne ud. (Statens km. takst)

 

Vi kan aftale et fast time antal om måneden og justere løbende alt efter, hvad der er behov for denne sæson. 

 

Der er ingen binding. 

Do what you do best - and outsource the rest”

Peter Drucker

Kontakt mig

Vil du gerne være opdateret? Ingen opgaver er for små. Assistance fra helt ned til 1 time pr. måned.

  • +45 21131715
  • simone@muusgrafisk.dk