grafisk designer aalborg, ny hjemmeside aalborg, nyt logo aalborg
NY HJEMMESIDE

Hjemmesider der skaber troværdighed med et attraktivt responsivt design, der virker på alle platforme. Web Design der ser godt ud, er funktionelt og fremhæver de rette budskaber. En god hjemmeside fremhæver din virksomheds styrker igennem godt design arbejde, så din virksomheds profil skinner igennem, og skaber en høj grad af troværdighed hos dine kunder. Jeg har arbejdet i WordPress i 5 år nu, og tilbyder kreative hjemmeside løsninger i WordPress udfra dine ønsker til dit brand.

KONTAKT
TRYKSAGER

Materiale til markedsføringen: Brochurer, flyers, visitkorts, plakater & lign. Branding på tværs af platforme så virksomhedens profil skinner igennem & sender det rette budskab. Jeg er gerne behjælpelig med opsætning af et kreativt og spændende design, og ønskes det står jeg også gerne for bestilling og samarbejde med trykkeriet, så du har bedre tid til at have fokus på det, som din virksomhed gør bedst.  Jeg har arbejdet med Adobe InDesign i 2år.

KONTAKT
Nyt logo aalborg, ny hjemmeside Aalborg, grafisk designer Aalborg
NYT LOGO

Et godt logo skaber værdi og viser, hvad din virksomhed står for. Jeg designer gerne simple logo designs. Ved logo design får du 3 forskellige udkast at vælge mellem, og jeg retter efterfølgende meget gerne logoet til ud fra dine ønsker til det endelige design. Du får naturligvis også en guide med hvilke skrifttyper der er brugt i logoet samt farvekoder. Logoet leveres som udgangspunkt i JPEG, PNG og vektorformat. Jeg har arbejdet med Adobe Illustrator i 2 år.

KONTAKT