Vinter Farvetema

Så blev det tid til en ny farve palette. Denne gang er billedet taget en smuk tidlig morgen på Gjøl Havn dette års første december dag. Jeg har de sidste par dage ventet på at kunne komme ud og fange billeder af solopgangen nede ved fjorden, da jeg har været meget imponeret og kombinationen af varme og kolde farver i himlen/fjorden. Denne kombination af stærke nuancer tænkte jeg kunne være oplagt at anvende som nyt vinter farvetema. Farverne afspejler på mange måder essensen af dansk vinter, når vi netop begynder at ramme frysepunktet om natten og i de tidlige morgentimer. 

Farvetemaet er lavet i Adobe InDesign, ved brug af color picker værktøjet til at udvælge farverne. Billedet er taget på mit Canon EOS 100D kamera, som jeg har brugt til at tage billeder med de sidste par år. 

vinter farvetema, vinter farvepalette, grafisk designer jammerbugten

HEX-Farvekoder

Nedenfor har jeg indsat de forskellige hex værdier, som der er fundet i billedet til dette vinter farvetema. 

 

Gylden Beige #DEA168

Orange #EC7B35

Gråbrun lilla #937A76

Mørk Lilla #4F465B

Lys sort #211C22

 

 

Jeg håber meget i kan bruge farverne i jeres egne designs. Hvis det her indlæg var noget for dig, så ville dette indlæg med farvetemaet fra min tur til Norge sidste vinter måske være noget for dig også: Link

Status på studie/virksomhed

Jeg er snart færdiguddannet grafisk designer efter snart 2 års studie på UCN i Aalborg. I den forbindelse har jeg fået mulighed for at tage praktik i Muus Grafisk, som er min egen virksomhed. Min praktik starter 20.Januar, derfor har jeg mulighed for at tage flere opgaver ind end normalt, da jeg vil arbejde fuldtid i i både februar og marts. Derfor ville jeg lige gøre opmærksom på allerede nu, at hvis du gerne vil have assistance til din hjemmeside, logoer, nyhedsbreve eller sociale medier, så endelig kontakt mig så hjælper jeg gerne med at skabe nogle flotte design løsninger. Kontakt: 21 13 17 15 eller simone@muusgrafisk.dk

grafisk designer aalborg, nyt logo aalborg, ny hjemmeside Aalborg