Hvordan får man gode billeder til sin virksomhed?

grafisk designer aalborg, nyt logo aalborg, ny hjemmeside Aalborg

Foto: Michelle Bastholm ↑

Lidt Baggrund - Gode billeder til virksomhed

I mandags havde jeg studie fri, og jeg benyttede dagen til at få taget nogle billeder til min hjemmeside. Jeg har længe gerne ville have taget nogle professionelle billeder til min hjemmeside, og i mandags lykkedes det endelig! .

 

Jeg mener, det gør en stort forskel, at ens billeder afspejler ens personlighed. Derfor tog jeg en god snak med Michelle, som har bloggen Twenty7 by Michelle. Se bloggen her. Jeg lavede et logo og nogle opdateringer til Twenty7 hjemmesiden for et par måneder tilbage, og jeg ved Michelle er super god til at tage billeder. Derfor hyrede jeg Michelle til at tage nogle billeder af mig til min hjemmeside. Det var SÅ god en oplevelse, Michelle er super skøn at arbejde sammen med, og jeg kan varmt anbefale hende.

Da jeg kom hjem, kom jeg til at tænke over det med billeder til hjemmeside og sociale medier - især når du er en ny iværksætter som jeg. Og det blev så til et lille indlæg omkring mine erfaringer med det, samt hvordan jeg mener, du kan få gode billeder til virksomhed. 

grafisk designer aalborg, ny hjemmeside aalborg, nyt logo aalborg

Foto: Michelle Bastholm ↑

Foto: Simone Muus (iPhone 7)

Gode billeder til virksomhed på budget, grafisk designer aalborg, nyt logo aalborg, ny hjemmeside aalborg
Gode billeder til virksomhed på budget, grafisk designer aalborg, nyt logo aalborg, ny hjemmeside aalborg

Foto: Simone Muus (Canon 100D) ↑

Foto: Michelle Bastholm ↓

grafisk designer aalborg, nyt logo aalborg, ny hjemmeside Aalborg
Flatlays - Gode billeder til virksomheder

Største delen af mine billeder på sociale medier, tager jeg selv - med min iPhone 7. Enkelte dage bruger jeg mit spejlrefleks kamera (Canon 100d) til at tage billeder af flatlays. Flaylays kan jeg godt lide at planlægge lidt i forvejen, da det er nogle billeder, jeg synes er rigtig sjove at tage. Flatlays er stort set altid gode billeder til virksomheder - især hvis din virksomhed har et fysisk produkt, kan det være sjovt at udforske, og "finde din stil". Jeg bruger tit Pinterest som inspiration til nye flatlays. 

Gode billeder til virksomhed på budget, grafisk designer aalborg, nyt logo aalborg, ny hjemmeside aalborg

Foto: Simone Muus ( iPhone 7)

Gode billeder til virksomhed på budget, grafisk designer aalborg, nyt logo aalborg, ny hjemmeside aalborg

Foto: Simone Muus ( Canon 100D)

Billeder af dig

Jeg tror på, det er vigtigt at se mennesket bag et brand, fordi det gør det mere personligt. Især når man har en service virksomhed, hvor man har meget kundekontakt, er det vigtigt, at der er tillid, til hvem man arbejder sammen med. Billeder til sociale medier, mener jeg ikke behøver at være så "seriøse", men skal mere afspejle noget personligt. I min virksomhed er jeg en stor del af mit brand, fordi det er mig, kunderne arbejder sammen med. Derfor er det også min stil/smag de skal have tiltro til, når jeg skal designe et logo eller en hjemmeside - de skal vide hvad de får. Min stil er klassisk og elegant, det kan ses i mit grafiske arbejde OG i mine billeder på sociale medier og hjemmesiden.

 

TIP 1. Hvis du ligesom mig er meget nervøs foran et kamera og har svært ved at finde poses, der føles naturlige, så hjælper det rigtig meget at søge inspiration på Pinterest eller YouTube til forskellige poses. Husk det kræver lidt øvelse som alt andet 🙂 

 

Tip 2: Er du også tit akavet, når andre skal tage dine billeder? Jeg tager faktisk størstedelen af mine billeder af mig selv til sociale medier med denne tripod med fjernudløser der let kan koples på din mobil fra Amazon, som jeg købte for 25€.

content plan til instagram, grafisk designer aalborg, ny hjemmeside aalborg, wordpress hjemmeside aalborg, nyt logo aalborg

Foto: Simone Muus ( iPhone 7 + Tripod med fjernudløser)

Foto: Simone Muus ( iPhone 7 + Tripod med fjernudløser)

Professionelle billeder

Jeg vil helt sikkert anbefale at få taget nogle gode billeder hos en fotograf, til brug på hjemmeside og tryksager til din virksomhed, da det er nogle billeder du kan have glæde af i mange år. Der er mange grupper på Facebook med fotografer i dit lokalområde ellers er der også altid Google, der kan hjælpe dig med at finde en fotograf nær dig. Inden du skal have taget billederne er det en god idé at overveje hvilken slags tøj, du skal have på, og hvad dette tøj skal afspejle. Jeg ville gerne have et lidt mere "corporate" look, fordi det afspejler min personlighed, og passer rigtig godt til det kundesegment jeg har arbejdet med indtil nu. Men alt dette kan en god fotograf også hjælpe dig med. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale Michelle, hvis du er fra Aalborg området, se hendes hjemmeside lige her. 

 

TIP. Du behøver ikke have et fancy kontor at vise frem, for at tage nogle gode billeder. De billeder Michelle har taget er mig, er taget på en café i Aalborg, hvor jeg tit sidder og arbejder, når jeg freelancer. (Naturligvis med caféens tilladelse) 

grafisk designer aalborg, nyt logo aalborg, ny hjemmeside aalborg, branding aalborg

Foto: Michelle Bastholm

Mere inspiration til indhold

Hvis du godt kunne lide dette indlæg, kunne det her indlæg med en freebie content plan til Instagram, måske også være noget for dig. Link til indlæg lige her