sommerligt farvetema, grafisk designer aalborg, nyt logo Aalborg, ny hjemmeside Aalborg

Sommerligt Farvetema

Nyt sommerligt farvetema fra mit weekendophold på Molskroen Strandhotel for et par uger siden. Jeg har i år holdt lidt sommerferie i Danmark. På vejen til Ebeltoft stoppede vi bl.a. ved Ørnbjerg Mølle, fordi jeg insisterede på at få taget nogle flere billeder af den smukke natur og møllen. Vi var rigtig heldige med vejret, så der var ganske fint fotovejr, og det blev blandt andet til dette fine billede af sommerfuglen, som jeg fik taget ved den meget idylliske Ørnbjerg Mølle. 

Lidt baggrund

Jeg tog i foråret 2018 kursus i fotografi ved Bjarne Hyldgaard på Tech College Aalborg, og siden da har interessen for fotografi stille spiret frem. Jeg nyder at bruge mit lille spejlreflekskamera, og det er et super fint supplement til min uddannelse indenfor grafisk design, da jeg har en bedre forståelse for billede redigering i Photoshop, efter at have lært mere om kamera indstillinger og fotografi generelt. 

Om temaet

Det blev til et sommerligt farvetema med denne stærke farvepalette med mange kontrast rige farver, der skaber et kraftigt samspil mellem farverne. Dette samspil giver en super fin dynamik og skaber liv. Jeg har tilføjet hex værdierne nedenfor, så du frit kan benytte farvetemaet til lige det du kunne tænke dig:  
Grå: E5E0E4
Sart lyserød: DBB8B2
Orange. FFB05D
Rød: A62745
Grøn: 29521A
Kh. Simone 
PS. Hvis du godt kan lide dette farvetema, kunne mit farvetema fra Bulbjerg måske også lige være noget for dig. Se temaet lige her. Du kan også se alle mine farvetemaer på Pinterest via dette link