grafisk designer aalborg, ny hjemmeside Aalborg, brand guide iværksætter

Brand guide til iværksættere

 
Jeg har lavet en (gratis) brand guide til iværksættere og nyetablerede virksomheder, som er stillet op som en kort work book med de afgørende spørgsmål, jeg ville ønske, jeg havde stillet mig selv, da jeg startede virksomhed for første gang.
 
Brand guiden hjælper med at skabe et konsistent udtryk i din branding ved at få sat nogle guidelines op for det visuelle udtryk.
 
Jeg håber meget i får glæde af brand guiden til iværksættere, og endelig læg en kommentar og lad mig vide, hvad du synes om den.
Branding er et af de emner, jeg finder super spændende, og som giver mulighed for at skabe et stærkt fundament for ens virksomhed, derfor har 
 
Kh. Simone
 

LINK TIL DOWNLOAD HER

Synes du også branding er super spændende? Så er det her indlæg med brand board måske lige noget for dig: Branding er et af de emner, jeg finder super spændende, og som giver mulighed for at skabe et stærkt fundament for ens virksomhed.  Derfor kan et brand board være et meget stærkt værktøj at have i baghånden.
 
Et brand board hjælper dig også med at holde fokus og gør det nemmere at bevare det her konsistente udtryk på alle platforme, som er med til at skabe genkendelighed og troværdighed overfor dine kunder.