grafisk designer aalborg, ny hjemmeside Aalborg, nyt logo Aalborg

Feminine font kombinationer

Typografi er en vigtig del af opbygningen af et stærkt og genkendeligt brand, derfor anbefales det ofte at vælge 2-3 fonte, og holde fast i dem på alle platformen, når du markedsfører dit brand. At udvælge netop de rigtige fonte kan dog vise sig at være en større udfordring end som så, da meget typografi forstås ubevidst, og der er uendeligt mange fonte at vælge mellem. Derfor har jeg gjort det let for dig, og skabt 6 feminine font kombinationer, som egner sig godt til eksempelvis et tøjmærke, beauty eller blogs.

font kombinationer, feminine skrifttyper, grafisk designer aalborg

Find de feminine fonte her

Fontene kan hentes via følgende links:

Dolce

Raleway

Sheila

Futura

Gautreaux

Gill Sans

Dynalight

Roboto

Italianno

Avenir Next

Connoisseurs

Montserrat 

Hvis du har Creative Cloud er alle Adobe fontene fri til kommerciel brug, men fonte som dynalight, avenir next, connoisseurs og italianno er kun frie til personlig brug. Ønsker du at bruge fonten til kommerciel brug skal den tilkøbes.

God fornøjelse med at prøve dig frem med de forskellige fonte! Synes du branding og font kombinationer er spændende, vil dette blogindlæg om branding med moodboards måske også være noget for dig.