rustikt farvetema, rustik farve palette, grafisk designer aalborg

Rustikt Farvetema

Rustikt farvetema til frit brug. For et par uger siden var jeg på skiferie i Norge i Vraadal Ski Panorama. Jeg var afsted med min kæreste og familie, og jeg da jeg ikke er den mest habile skilløber fik jeg heldigvis mulighed for at få taget en masse skønne billeder af den smukke norske natur samtidig med at jeg fik øvet mig lidt i at stå på ski. Dette billede er taget nær en sø, og da vi så småt var i Marts kunne man godt fornemme foråret og den smeltende sne over middag. Jeg laver ofte mine farvetemaer udfra billeder, hvor jeg bruger "color picker" i Adobe InDesign til at vælge de farver der er i billedet. Denne palette er meget kølig i sit udtryk, men har samtidig noget rustikt og stærkt over sig, jeg synes var rigtig fedt. 
 
Jeg har tilføjet hex værdierne på farverne, som frit kan benyttes til dine designs på sociale medier eller hjemmesider. Værdierne kan også copypastes her:
Lys blålig grå#EAF1F8
Lys Grå #99A1A7
Mat skovgrøn #5A6F64
Mørk grå #2A2C28
Meget mørk grøn: #16190C
 
Kh. Simone