Sælg med Instagram Stories

Instagram stories er et stort hit for tiden, og man opnår ofte meget større rækkevidde ved at tilføje historier i løbet af dagen. Jeg oplever f.eks. væsentligt flere profilbesøg og interaktioner med mine eksisterende posts, når jeg bruger Instagram stories. Dog kan ens historier let komme til at virke ret upersonlige og ensartede Derfor har jeg lavet et kort indlæg ledsaget af en video, der viser hvordan, du kan gøre dine Instagram stories mere personlige, og herved sælge mere hvis du har en forretning eller opnå større læsertal på dine blogposts.

Unfold App

Jeg er meget begejstret for at bruge app'en Unfold, fordi den har en masse fine templates, der gør det så meget nemmere at give dine historier et personligt præg. Unfold har en masse forskellige temaer i forskellige stilarter, så der er helt sikkert noget for dig også! De har nogle gratis templates, så det er nemt at komme i gang, personligt har jeg købt flere templates, fordi jeg godt kan lide de her customs look, og priserne er meget overkommelige. Man betaler oftest mellem 9 til 17kr. for 15 forskellige nye templates.  

Video

Jeg har lavet en video, der viser, hvordan jeg laver mine stories ved brug af app'en Unfold, og hvilke templates jeg bruger. Jeg er stadig ret ny til video, så hvis du spotter lidt awkwardness, så er den god nok 😉 Men jeg håber budskabet kommer ud, og at du får lidt inspiration til dine Instagram stories! Under videoen har jeg indsat nogle af de templates jeg selv har brugt en helt del, så her er der også lidt at lade sig inspirere af. 

Presets Spaday

Til dette billede har jeg brugt gratis templaten CS1, baggrundsfarven er beige og skrifttypen hedder Northwell, Denne template fungerer rigtig godt til at vise før/efter billeder eller forskellige vinkler på et outfit f.eks. Når jeg tilføjer historier prøver jeg at holde et fokus om dagen, dvs. jeg kun promoverer eller fremhæver en enkelt ting eller 2 ting ad gangen. F.eks. kan mit fokus være et blogindlæg eller at få tilmeldninger til nyhedsbrev. Det kan let blive forvirrende, hvis man prøver at promovere for mange ting på en gang, så hellere holde det simpelt og effektivt. 


grafisk designer

Til dette billede har jeg brugt templaten DW1, og skrifttypen er Montserrat. Jeg er ret glad for denne template, fordi jeg synes den her "søge funktion" i bunden af siden er ret sjov at arbejde med.  

Presets Hilfiger

Til dette billede har jeg brugt template serien TOMMY, som er en gratis template lige nu. Det er netop de her brand samarbejder og sæson betonede templates, der gør at jeg synes Unfold gør det rigtig godt. Da de netop giver en mulighed for at udtrykke sig kreativt - også med Instagram stories. Her har jeg indsat det samme billede 2 gange, både som forgrund og baggrund, hvilket er noget jeg faktisk gør ret tit i mine stories. 

Hverdagslook

Til dette billede har jeg brugt template serien med hjertet på, som var en template serie, der var i forbindelse med Valentines Day, som er gået hen og blevet en af mine favoritter til de her personlige, uformelle instagram stories. 

Farvepalette

Til dette billede har jeg brugt gratis template serien CS1 til at promovere en blogpost jeg havde lavet om en farvepalette. Skrifttyperne er Northwell og Amiri. Her har jeg dog lavet layoutet i billedet i InDesign, da jeg bruger InDesign til at lave mine farvepaletter. 

Nice to know...

Video er i stigende grad populært, og video kan sagtens indsættes i stedet for billeder i Unfold. Det har jeg især brugt til at promovere de her nye YouTube videos jeg er startet med at lave. 

Last tip!

Når jeg har gemt min historie og skal til at uploade den til Instagram stories, tilføjer jeg nogle gange Instagram gif's til mine Unfold historier, så får jeg lidt mere liv i mine billede. Det kunne f.eks. være en blinkende stjerne, link in bio animation, blomster osv.