farvetema, hjemmeside farvetema, grafisk designer Aalborg, ny hjemmeside Aalborg, nyt logo Aalborg

Beige/Blåt Farvetema

Så kom der et nyt farvetema online. Denne gang er det et harmonisk og beroligende blåligt tema med en varm undertone. Billedet har jeg taget ved Bulbjerg i oktober 2018. Jeg laver ofte mine farvetemaer udfra billeder, hvor jeg bruger "color picker" i Adobe InDesign til at vælge de farver der er i billedet. Jeg er personligt rigtig glad for at bruge beige og blå i kombination, da det giver et eksklusivt udtryk men samtidig har noget varme i sig. Jeg har tilføjet hex værdierne på farverne, som frit kan benyttes til dine designs på sociale medier eller hjemmesider. Værdierne kan også copypastes her:

 

Lys grå#ECECED
Varm beige #CDBEA4
Lys blå #BECFD7
Brun #7E694A
Dyb grøn: #3C3818
 
Kh. Simone