Beige/Lyserødt Instagram Tema

Sådan får du det populære beige/lyserøde Instagram tema. Instagram er som sagt en af mine favorit platforme, og er et fantastisk værktøj til at nå ud til en masse mennesker og connecte. Instagram er en meget visuel platform, hvor flotte billeder og ensartede temaer generelt giver gode resultater. Derfor får i lige et preset på mine indstillinger i VSCO til det lyserøde/beige tema jeg pt bruger. 

Jeg redigerer mine Instagram billeder med app'en VSCO, som har mulighed for at kopiere tidligere indstillinger/redigeringer over til nye billeder med et enkelt klik. Selvom jeg arbejder med grafisk design og bruger en del med photoshop i min hverdag, er jeg stadig super glad for VSCO og tilføjer stort set altid et filter inden jeg poster på Instagram, så min feed altid er ensartet selvom billederne kan være meget forskellige.

Nedenfor har jeg vedhæftet mine presets i VSCO til når jeg bruger et lyserødt/beige tema. Er du mest til et hvidt og lyst tema, er DETTE blogindlæg lige noget for dig, her deler jeg mine VSCO presets for et lyst tema. Link

Se video

Jeg har lavet en kort video på YouTube, hvor jeg viser de indstillinger jeg bruger til mine billeder, når jeg gerne vil have det her beige/lyserøde look. Videoen er step by step, så du nemt kan følge med! 🙂 Se den lige her: link

Tips

At tage billeder der har elementer af lyserødt og beige i sig i forvejen er en stor hjælp til at bringe det lyserøde frem i feed'en. Den vigtigste effekt i VSCO app'en er at gå ind under "White Balance" og justere "Tint" så du kan skabe den lyserøde effekt. 

Inspiration?

På Pinterest har jeg samlet et board med forskellige presets i VSCO, som kan ses lige her: link. Eller tryk på boardet nedenfor.